SOClear er en semiscleral formfast kontaktlinse med en diameter fra 13,3-15,5 mm. Designet har et kurveforløb, som fordeler trykket langs den corneale og sclerale overflade. Visus opnås efter samme princip som ved en cornealinse og komforten kommer fra størrelsen og stabiliteten, sammenligneligt med bløde kontaktlinser.

Det har længe været kendt, at synet der opnåes med RGP linser ofte er betydeligt bedre end det syn, der opnås med bløde linser. SOClear giver visuel ydeevne på højde med en alm. formfast kontaktlinse. Et stabil linse fit kombineret med tårelaget under linsen, muliggør korrektion af regelmæssig og uregelmæssig astigmatisme uden behov for komplekse toriske designs.

SOClear er fremstillet i Boston XO®, som giver god stabilitet og fremragende ilt gennemtrængelighed. Materialets wetting på overfladen opretholder brugerkomfort i lange perioder og reducerer tørheds fornemmelser, som ofte er forbundet med blød linse brug. SOClear linser er også plasma behandlet for yderligere at forbedre wetting og komfort hele dagen.

SOClear fåes også til prespyobi, post surgery og keratoconus.                                  Fittingguide SOClear.